DESPRE AGRIMASAT

Suntem lideri in Agricultura de Precizie, reusind sa eliminam risipa agricola si sa crestem randamentele

image

Am plecat de la idee că folosirea îngrăşămintelor pentru realizarea unor producţii profitabile trebuie făcută pe baza unor previziuni realiste, care să ţină cont de condiţiile pedoclimatice locale, de potenţialul productiv al culturilor şi nivelul tehnologic al unităţii agricole. Am dezvoltate mai multe
soluții ce tin de aplicarea variabila a ingrasamintelor, dar si de irigarea variabila. Cu aceste instrumente, fermierii își pot reduce cantitatea de îngrășăminte folosite și își pot crește randamentele.

image
image

Ce problema incercam sa rezolvam?

Agricultura consumă mult timp și necesită multă muncă, cu marje de profit mici pentru fermieri. Se confruntă cu reglementări stricte cu privire la cantitatea de îngrășământ pe care o pot aplica fermierii, cu modificări legislative. Rezultatele probelor de sol care măsoară nivelurile critice de macro si micro elemente nu sunt oferite în timp real, iar determinarea stării de sănătate a culturilor este dificilă. Adesea, zonele critice din teren sunt observate când deja au apărut daune substanțiale.

Solutiile noastre

Folosind tehnologia de precizie AgrimaSat, fermierii își pot optimiza cantitatea de îngrășăminte utilizate, reducându-și costurile și sporind randamentele, folosind:

image

4 ANI

DE EXPERIENTA

Tehnologie

Analizele solului realizate cu senzorul “Portable Independent Soil Tester” ne oferă informații despre ceea ce se întâmplă sub picioarele noastre. “Portable Independent Soil Tester” este cel mai recent senzor agricol portabil dezvoltat pe piața senzorilor agricoli oferind date în timp real despre ph-ul solului, conținutul de NPK, despre EC, umiditatea și temperatura solului.

Fiecare probă este localizată prin GPS. Măsurăm și realizăm hărți PH + NPK + EC + Temperatura + Umiditatea. Împărțim câmpul în zone de fertilitate/gestionare.

Împreună cu un senzor de producţie, care măsoară debitul de cereale din culegătorul maşinii de recoltat, realizăm hărți de productivitate. Suprapunem hărțile și analizăm în detaliu randamentul obținut și cauzele unei producții scăzute.

Aplicație practică


Sistemul nostru are două componente:
1. senzori NPK + Ph + EC + Temperatura + Umiditatea care permit testarea solului în fermă și
2. consiliere orientată asupra utilizării eficiente a îngrășămintelor pentru gestionarea nutrienților.

Beneficii

image

AGRIMASAT ESTE PARTENERUL VOSTRU PENTRU A IMPLEMENTA SERVICIILE DE AGRICULTURA DE PRECIZIE SI TRANSFORMARE DIGITALA

SERVICIILE NOASTRE SUNT ADAPTATE TUTUROR FERMIERILOR, FIECARE BENEFICIIND DE O EXPERIENTA PERSONALIZATA SI CONSULTANTA PROFESIONALA PERMANENTA