image

CONTEXT

image

Monitorizare sănătății plantelor este esențială pentru a conduce o fermă de succes.

Prin îngrijirea proactivă a sănătății plantelor, fermierii pot evita aparitia bolilor si a daunatorilor, pot reduce pagubele generate de acestea. Este mai ieftin sa previi decat sa tratezi.

Menținerea sănătății plantelor mareste rezistenta acestora la factorii de stres generati de lipsa apei, de prezenta daunatorilor sau a bolilor.

Plantele mai sănătoase oferă, de asemenea, un randament mai mare și o recolta de calitate mai bună pentru fermieri, ceea ce are un impact asupra rezultatului final.

PROBLEMA

image

Diferiți factori, cum ar fi lipsa de umiditate, prezența buruienilor, a dăunătorilor și bolilor pot avea un impact serios asupra sănătății culturilor. Cu cât acestea pot fi detectate mai repede, cu atât sunt mai mari șansele ca recoltele să supraviețuiască nedeteriorate.

Abordarea acestor probleme este o mare consumatoare de timp. Însă cercetarea generală atentă oferă date pe care fermierii, presați de timp, le observă prea târziu. A preveni este mai ieftin decât a trata!

SOLUTIE

image
Monitorizarea insectelor nu este o treabă ușoară, deoarece acestea pot fi imprevizibile. Momentul este foarte important, deoarece fiecare insectă are un ciclu de viață și un habitat unic care necesită un nivel ridicat de înțelegere.Accentul pus pe cercetarea bolilor este de a avea o înțelegere clară a tuturor bolilor prezente în fermă și de a minimiza impactul pe care îl au asupra randamentului și calității culturilor.Cu o perspectivă mai profundă asupra zonelor cu performanțe reduse ale câmpurilor lor, fermierii pot lua măsuri pentru a îmbunătăți productivitatea câmpului, a reduce cheltuielile și a reduce impactul lor asupra mediului.

ECHIPA NOASTRA

image

Asigurăm specialiști necesari bunei desfăsurări a activității, cu un colectiv format din următoarele specialități:
1. Genetică și ameliorare, testări ecologice;
2. Protecția plantelor, testări ecologice, biologie;
3. Amelioratori grâu, porumb, floarea soarelui;
4. Automatizarea proceselor si suport in transformare digitală.

image
image

RECOMANDARI

image

BENEFICII

image
CUM AJUTAM AGRICULTORII SI FERMIERII

SERVICIILE NOASTRE

image

Analiza sănătății
plantelor

Harti
NPK

Prescriptia ingrasamintelor cu azot

Hărți de zonare a fertilizării

Management stresului
hidric

Senzori & Inginer agronom

AGRIMASAT ESTE PARTENERUL VOSTRU PENTRU A IMPLEMENTA SERVICIILE DE AGRICULTURA DE PRECIZIE SI TRANSFORMARE DIGITALA

SERVICIILE NOASTRE SUNT ADAPTATE TUTUROR FERMIERILOR, FIECARE BENEFICIIND DE O EXPERIENTA PERSONALIZATA SI CONSULTANTA PROFESIONALA PERMANENTA