image

Cunoașterea calității apei folosite pentru irigarea culturilor și aplicarea tratamentelor fitosanitare vă asigură eficiența acestora și va preveni apariția unor fenomene dăunătoare activității dvs, cum sunt cele de fitotoxicitate. Apa este un alt partener major al agricultorilor, cunoașterea apei crescând eficientă irigațiilor și tratamentelor fitosanitare. O apă nepotrivită poate influența negativ activitatea dvs prin reducerea duratei de viață echipamentelor (mașini, tubulatură, duze de irigare și stropit) și prin apariția unor posibile fenomene de fitotoxicitate sau de poluare a solului.
Analiza apei este si ea o unealta importanta, ce ajuta fermierului in asigurarea eficientei tratamentelor fitosanitare, reducerea costurilor de intretinere a echipamentelor de stropire, irigare si transport al apei, evitarea fenomenelor de toxicitate foliara dar si prevenirea producerii de daune solului.

NU UITATI!

image

Alaturi de ceilalti factori de vegetatie, apa ocupa un rol principal. Majoritatea surselor de apa sunt cu potentiale probleme.

CALITATEA apei influenteaza mult confortul fiziologic al plantelor!

CALITATEA apei afecteaza in mod direct solul!

CALITATEA apei afecteaza eficienta tratamentelor fitosanitare!

VETI AVEA INFORMATII ACOPERITE DE 30 de parametri DETERMINATI DIRECT SAU SINTETICI

Formular Comanda

AGRIMASAT ESTE PARTENERUL VOSTRU PENTRU A IMPLEMENTA SERVICIILE DE AGRICULTURA DE PRECIZIE SI TRANSFORMARE DIGITALA

SERVICIILE NOASTRE SUNT ADAPTATE TUTUROR FERMIERILOR, FIECARE BENEFICIIND DE O EXPERIENTA PERSONALIZATA SI CONSULTANTA PROFESIONALA PERMANENTA